Delikatna ryba z pieczywem i odrobiną oleju lnianego

autor: • 16 stycznia 2015 • Kuchnia, NajnowszeKomentarze: (0)

Składniki:

– 50g wędzonego łososia

– 2 niewielki kromki pieczywa razowego z ziarnami

– filiżanka roszponki

– 3 rzodkiewki

– 1 łyżeczka oleju lnianego

– cebula dymka

– pieprz, tymianek, koperek

 

Przygotowanie:

Pieczywo skropić olejem lnianym. Ułożyć plasterki łososia a następnie posypać go koperkiem. Dodać sałatę, pokrojoną rzodkiewkę oraz posiekaną cebulę. Doprawić pieprzem i tymiankiem.

 

Kaloryczność: 270 kcal

Białko: 12 g

Tłuszcz: 10 g

Węglowodany: 33 g

Pin It

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *