Przekąska z polędwicą

autor: • 18 stycznia 2014 • Kuchnia, NajnowszeKomentarze: (0)

Składniki:
– 1 duża kromka pieczywa żytniego pełnoziarnistego
– 3 plasterki polędwicy wędzonej z kurczaka
– 2 łyżeczki oleju lnianego
– 1/2 ząbka czosnku
– 1/3 pomidora
– kilka listków sałaty lollo rosso
– pierz cytrynowy, szczypta soli

Przygotowanie:
Pieczywo natrzeć czosnkiem i polać olejem lnianym. Ułożyć liście sałaty, wędlinę i pokrojonego pomidora. Doprawić pieprzem i sola.

Kaloryczność: 311 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 37 g

Pin It

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *